World Winners, World Junior Winners, 
World Veteran Winners, European, 
Winners, European Veteran Winner...
    

Over 450 Best of Breed  

Over 350 Best of Opposite

Menu 

 

 

Updated

23.01.2021

 

 

ROYAL CANIN      

 

PENNUN TULO UUTEEN KOTIIN

Kennel Maxfrin on Royal Canin Ambassador

 Autamme mielellämme sinua oikean ruoan valinnassa koirallesi

 

Liottaako koiranpennun ruoka vai ei? Voit ruokkia koiranpentusi pennuille tarkoitetuilla kuivanappuloilla, jotka annetaan joko sellaisinaan tai liotettuina. Yleisesti ottaen nappuloita ei tarvitse liottaa, ja hampaiden irtoamisen yhteydessä pentusi voi jopa suosia kuivaruokaa.
Paljonko ruokaa koiranpennulle?
Mietitkö, annatko pennullesi liian paljon tai liian vähän ruokaa? Keittiövaaka maksaa muutaman kymmenen euroa ja auttaa oikean ruokamäärän punnitsemisessa joka päivä. Liian suuri ruokamäärä johtaa usein ylipainoon, josta voi olla hankalaa päästä eroon.

           

Anna koiranpennulle uuteen kotiin jotakin tuttua ja turvallista! Royal Canin - kasvattajat antavat pentujensa uusille omistajille viltin, jossa on pennun emon tuoksu. Näin pennulla on uudessa kodissaan heti jotakin tuttua ja turvallista, kun kaikki muu on uutta.

Oletko valmistautumassa koiranpennun hankintaan? Pennulla on edessään intensiivisen kasvun ja kehityksen vaihe. Tällöin se tarvitsee sopivan määrän  elintärkeitä ravintoaineita, joita erityisesti pennuille kehitetyt ruokavaliot sisältävät. Sopiva määrä oikeanlaista ruokaa on hyvä vakuutus puutostiloja ja ylipainoa vastaan. Miten huolehdit koiranpennustasi parhaalla mahdollisella tavalla?

 

KOIRAN YLIPAINO

Tiesitkö... 

Monet lemmikinomistajat eivät tunnista ylipainon varhaisia merkkejä. 

Luvut ovat pelottavia. Suomessa lähes puolet koirista ja kissoista on nykyään ylipainoisia. Me Royal Caninilla uskomme, että ravintotietämyksemme ja kasvattajilta kerättyjen kokemusten avulla voimme vaikuttaa. Yhdistetään voimamme koiriemme ja kissojemme hyväksi. Annetaan niiden elää kevyempää elämää!

Ruoki räätälöidyllä ravinnolla

 

Olemme kehittäneet ylipainoon taipuvaisille koirille erityisiä ruokavaihtoehtoja, joiden rasvapitoisuutta on pienennetty ja kuitupitoisuutta suurennettu kylläisyyden tunteen luomiseksi. Auta uusia koiranomistajia valitsemaan ruoka koiralle jolla on taipumus lihoa. Light Weight Care -tuotteistamme on sekä säilyke- että kuivaruokavaihtoehto verkkokaupassamme!

 

Monet koiranomistajat luulevat koiransa tarvitsevan enemmän ruokaa kuin se todella tarvitsee. Tämän vuoksi monia koiria ruokitaan liikaa, mistä voi seurata painonnousua ja muita terveysongelmia. Ehkä tunnet koiranomistajan, joka haluaa antaa vähän juustoa koiralleen? Katso, millaista kalorimäärää juusto vastaa koiralla ja millaista puolestaan ihmisellä. 

Aktiivisuus on avain koiran pitämiseen innostuneena ja normaalipainoisena. Kun harrastat tai olet aktiivinen koirasi kanssa, voit valita terveellisemmän vaihtoehdon palkitsemiselle. Verkkokaupan valikoimassa on vähäkalorinen EDUC-koulutuspala (alle 3 kcal/kpl).

 

 

 

Kennel Maxfrin suosittelee Royal Canin-ruokaa!

Lisätietoa Royal Canin -tuotteista saat: 

http://www.royalcanin.fi/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 
!