TOP BUHUNDS IN FINLAND

World Winners
World Junior Winners
World Veteran Winners
European Winner
European Veteran Winner...

  

Over 400 Best of Breed  -  Over 300 Best of Opposite

 
Menu 
 
 
 

 
 
 
 

 

PENNUN TULO UUTEEN KOTIIN

 

Liottaako koiranpennun ruoka vai ei? Voit ruokkia koiranpentusi pennuille tarkoitetuilla kuivanappuloilla, jotka annetaan joko sellaisinaan tai liotettuina. Yleisesti ottaen nappuloita ei tarvitse liottaa, ja hampaiden irtoamisen yhteydessä pentusi voi jopa suosia kuivaruokaa.
Paljonko ruokaa koiranpennulle?
Mietitkö, annatko pennullesi liian paljon tai liian vähän ruokaa? Keittiövaaka maksaa muutaman kymmenen euroa ja auttaa oikean ruokamäärän punnitsemisessa joka päivä. Liian suuri ruokamäärä johtaa usein ylipainoon, josta voi olla hankalaa päästä eroon.

Anna koiranpennulle uuteen kotiin jotakin tuttua ja turvallista! Royal Canin - kasvattajat antavat pentujensa uusille omistajille viltin, jossa on pennun emon tuoksu. Näin pennulla on uudessa kodissaan heti jotakin tuttua ja turvallista, kun kaikki muu on uutta.

Oletko valmistautumassa koiranpennun hankintaan? Pennulla on edessään intensiivisen kasvun ja kehityksen vaihe. Tällöin se tarvitsee sopivan määrän  elintärkeitä ravintoaineita, joita erityisesti pennuille kehitetyt ruokavaliot sisältävät. Sopiva määrä oikeanlaista ruokaa on hyvä vakuutus puutostiloja ja ylipainoa vastaan. Miten huolehdit koiranpennustasi parhaalla mahdollisella tavalla?

 

 

 Kennel Maxfrin suosittelee Royal Canin-ruokaa!

Lisätietoa Royal Canin -tuotteista saat: 

http://www.royalcanin.fi/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


     
 
Copyright (c) 2012 Kennel Maxfrin |  | 
!